9:00 - 17:00

Onze openingstijden Ma. - Vrij.

070 201 71 85

Neem vrijblijvend contact op

Facebook

LinkedIn

Search
 

Accountant

Kaminada > Vacatures  > Accountant

Accountant

Beschrijving vacature

Als accountant bij Kaminada Legal & Accounting werk je voor klanten in het midden- en kleinbedrijf. Je adviseert, evalueert en bespreekt jaarrekeningen en begeleidt het accountancyteam. Je helpt je klanten om hun bedrijfsresultaten te verbeteren en analyseert aandachtspunten en sterke kanten van bedrijven. Ook assisteer je je klanten bij de geautomatiseerde aspecten van hun financiële administratie.

 

Gestelde eisen

Wij zoeken een accountant die het beste uit zichzelf én uit hen wil halen. Een ondernemende specialist die mee kan bewegen met de dynamische markt waarin wij werken. Wij zijn niet bang voor nieuwe ideeën, visies en initiatieven en worden er blij van als jij die meebrengt.

Daarnaast ben je een afgestudeerd accountant en sta je ingeschreven in het register bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants (NBA).

 

Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

 

Wij bieden een zelfstandige en uitdagende fulltime of parttime functie (min 24 uur per week) met een grote diversiteit aan werkzaamheden, een leuke werksfeer, een passend salaris en goede secundaire voorwaarden. Na één of meer tijdelijke contracten is een dienstverband voor onbepaalde tijd de intentie. Wij zijn een klein en professioneel administratie en juridisch advies kantoor.

Meer informatie over ons kantoor? Kijk op www.kaminada.nl

 

Deadline sollicitaties: 01-10-2021

Verwachte startdatum: 01-11-2021