9:00 - 17:00

Onze openingstijden Ma. - Vrij.

070 201 71 85

Neem vrijblijvend contact op

Facebook

LinkedIn

Search
 

Fiscaal Advies

Kaminada > Bedrijfsadvies > Fiscaal Advies

De fiscale wet- en regelgeving verandert in hoog tempo. Steeds meer maatregelen worden ingevoerd om belastingontwijking tegen te gaan en transparantie te bevorderen. Het is belangrijk dat uw onderneming op de hoogte blijft van deze ontwikkelingen en hoe ze invloed kunnen hebben op uw bedrijf. Onze toonaangevende fiscale praktijk biedt voor al uw fiscale vraagstukken pragmatische op maat gesneden dienstverlening. Waarbij we rekening houden met de gewenste mate van zekerheid over uw fiscale positie en uw transparantieverplichtingen.

Wij bieden, samen met onze Juristen, geïntegreerde dienstverlening aan. In combinatie met onze onafhankelijkheid van Juristen en het internationale karakter van onze dienstverlening, maakt dit ons uniek.

 

Toonaangevende vak­ken­nis

Wij investeren in het opbouwen van sterke relaties met onze cliënten, bieden persoonlijke dienstverlening en treden op als uw trusted advisor.

 

Prag­ma­tisch ad­vies op maat

Door onze platte organisatiestructuur, ondernemende mindset en pragmatische aanpak onderscheiden wij ons van andere kantoren. Wij werken in kleine teams, zijn oplossingsgericht en onze partners zijn nauw betrokken bij de werkzaamheden. Vanzelfsprekend stemmen we onze fiscale diensten af op uw specifieke wensen.

 

Hoe we u kun­nen hel­pen

Wij beschikken over diepgaande kennis, deskundigheid en ervaring op alle fiscale en juridische gebieden waar uw onderneming mee te maken heeft. Wij kunnen u bijstaan bij het hele scala aan fiscale en juridische vraagstukken: van advies over fusies en overnames tot transfer pricing, EU-recht en overleg met de Belastingdienst. Ons zeer ervaren team overziet het hele speelveld en kijkt verder dan de aspecten van uw specifieke vraag. Zo bepalen we hoe we uw onderneming het best van dienst kunnen zijn.

 

Vrijblijvend eerste advies

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Kaminada Legal & Accounting via e-mail op fiscaaladvies@kaminada.nl of telefoonnummer 070 – 201 71 85. U wordt teruggebeld door een overnamespecialist. U kunt een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek, waarna u een plan van aanpak en/of offerte op maat ontvangt.