9:00 - 17:00

Onze openingstijden Ma. - Vrij.

070 201 71 85

Neem vrijblijvend contact op

Facebook

LinkedIn

Search
 

Startende Ondernemers

Kaminada > Bedrijfsadvies > Startende Ondernemers

Eigen bedrijf starten? Wij helpen u op weg!

 

U wilt uw droom volgen en een eigen bedrijf starten? Dan loopt u vast rond met veel vragen waarbij u hulp kunt gebruiken. Vragen over verschillende ondernemingsvormen, structuur & ritme, benaderen van klanten, vaststellen van de concurrentie, bepalen van de doelgroep, bepalen van uw marketingstrategie, het voeren van uw administratie, verkennen van subsidiemogelijkheden, onderhandelen met leveranciers of vragen over eventuele financieringsmogelijkheden.

 

Wij begeleiden startende ondernemers, want wij zijn ervan overtuigd dat de startende ondernemer van vandaag, de gevestigde ondernemer van morgen is. Wist u dat uit onderzoek blijkt dat startende ondernemers die starters begeleiding hebben gekregen een grotere overlevings- en succeskans hebben?

Begeleiding startende ondernemers

 

Een eigen onderneming! Daar dromen heel veel mensen van. Door een hogere opleiding, het economische klimaat, het politieke speelveld, maar ook omdat een “baan voor het leven” bij een bedrijf niet meer vanzelfsprekend is.

 

Bent u van plan een eigen onderneming op te starten of heeft u dit pas geleden gedaan en vraagt u zich af wat nu de volgende stap is? U wilt natuurlijk wel slagen en daarvoor is kennis en ervaring nodig. U bent namelijk niet de enige. Ieder jaar komen er 70.000 startende ondernemers bij. Van de 100, bestaan er na 5 jaar nog 57. Hoe komt dat nu? Nou, u heeft kennis in uw vakgebied, maar heeft u ook (al) kennis van ondernemen? Bent u benieuwd wat begeleiding voor u als startende ondernemer kan betekenen? Twijfel dan niet, bij Kaminada Legal & Accounting bent u aan het juiste adres.

Begeleiding voor startende ondernemers

 

Wanneer u ervoor kiest om door één van onze Adviseurs begeleid te worden tijdens de startfase van uw onderneming, dan zijn er aantal zaken die we samen in goede banen moeten leiden. Zo krijgt u begeleiding bij het schrijven van een ondernemingsplan, het opzetten en onderhouden van een toekomstgerichte bedrijfsstrategie en natuurlijk de financiën. Dit zijn zaken die zwaar meewegen in het uiteindelijke succes van uw onderneming. Uit onderzoek, van het onderzoeksinstituut van de Radboud Universiteit, blijkt dat startende ondernemers met begeleiding een grotere overlevings- en succeskans hebben.

 

De bedrijfsstrategie bij de begeleiding van startende ondernemers

 

Wanneer u succes wilt behalen met uw onderneming dient u niet alleen te kijken naar morgen, maar ook naar de komende jaren. Met een goede bedrijfsstrategie kunt u uw onderneming de juiste richting insturen. Dit in combinatie met een duidelijk ondernemingsplan zorgt ervoor, dat de neuzen dezelfde richting in staan. Hierbij valt te denken aan de missie, de visie, maar ook aan hetgeen wat u onderscheid van uw concurrentie.

 

Begeleiding startende ondernemers contact

 

Wilt u een eigen onderneming starten? Maar bent u op zoek naar de juiste begeleiding? Zoek dan niet verder, Kaminada Legal & Accounting is u graag van dienst met de begeleiding van een startende onderneming. Neem dan ook gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch door te bellen naar 070 – 201 71 85 en per email op starter@kaminada.nl