9:00 - 17:00

Onze openingstijden Ma. - Vrij.

070 201 71 85

Neem vrijblijvend contact op

Facebook

LinkedIn

Search
 

Werkwijze

Kaminada > Werkwijze

Onze werkwijze

Het belang van de ondernemer stellen we altijd voorop. We zijn onafhankelijk in oordeel en advies, zijn niet gelieerd aan banken, accountantskantoren of advocaten. Dat vonden we in het verleden en dat vinden wij per ultimo heden nog steeds van evident belang. Alleen vanuit een onafhankelijke positie kunnen wij de ondernemer het beste adviseren en bijstaan, zonder rekening te hoeven houden met de belangen van anderen.

Adviesgesprek

We maken graag kennis met de ondernemer. Elk traject start met een oriënterend adviesgesprek. Om samen te kunnen af stemmen wat de exacte behoeften zijn. Het adviesgesprek gebruiken we tevens om oplossingen aan te dragen. Globaal weliswaar, alles moet nadien nog worden gefinetuned. Ook niet onbelangrijk, er moet over een weer vertrouwen zijn. We gaan immers nauw samenwerken om tot een definitieve oplossing van de problemen te komen.

Duidelijk naar elkaar

We zijn graag direct naar elkaar. Problemen spreken we onmiddellijk uit. Maken zaken niet mooier dan ze zijn. Verwacht dan ook geen mooie verhalen, maar het echte verhaal dat voor u ligt. We vertalen onze adviezen in concrete aanbevelingen met acties, tijdpad en onderbouwde prognoses. Onze rapportages zijn kort en bondig en in duidelijke taal geschreven.