9:00 - 17:00

Onze openingstijden Ma. - Vrij.

070 201 71 85

Neem vrijblijvend contact op

Facebook

LinkedIn

Search
 

Recovery

Kaminada > Recovery

Bedrijfsproblemen

Uw bedrijf kan in financieel zwaar weer terecht komen. Of u bevindt zich al in een dergelijke situatie. Juist dit soort problemen worden door ondernemers vaak genegeerd omdat ze eenvoudig weg niet weten hoe de problemen moeten worden opgelost. Het is ook vaak complex en als ondernemer bent u daar nimmer op voorbereid. Hoe gaat u om met de schuldeisers van uw bedrijf. Wat gebeurt er als de Belastingdienst beslag heeft gelegd. Op welke manier kunnen kosten en schulden worden gesaneerd. Is de continuïteit in gevaar. Bestaat er een mogelijkheid om failliet te gaan en hoe dan verder. In veel gevallen is de Accountant het eerste aanspreekpunt, maar die kan geen adequate oplossingen bieden. Het is immers niet zijn of haar vakgebied. Kaminada Legal & Accounting wordt ingeschakeld als een bedrijf in een crisissituatie terecht is gekomen. Met als doel om het bedrijf weer op het juiste spoor te krijgen en de schade –voor alle betrokken partijen- te beperken. Over ons zelf zijn we niet bescheiden, op het gebied van “bedrijfsherstel” draaien we al jaren mee in de top van ons segment.

 

Inzicht en oplossingen

Kaminada Legal & Accounting stelt de ondernemer met zijn bedrijf centraal, maar heeft ook oog voor de belangen van crediteuren, Belastingdienst, de bank en de medewerkers. Het oplossen van problemen is niet een kwestie van grof hakken en breken. Om verder voortuit te komen moeten we goodwill kweken bij alle betrokkenen en dat gaat met tact en diplomatie. Openheid en transparantie zijn beslist noodzakelijk. Volgens een strak draaiboek regisseren wij de te volgen stappen op zoek naar de beste oplossingen.

 

Kaminada Legal & Accounting als schakel tussen problemen en oplossingen

Onze werkzaamheden en adviezen zijn altijd “to the point” en daarbij schromen wij niet de ondernemer een spiegel voor te houden met als doel om de problemen op te lossen. Of het nu gaat om interim management, turnaround management of bedrijfsherstel (corporate recovery), wij staan voor u klaar. Wat gebeuren moet, gebeurt!