9:00 - 17:00

Onze openingstijden Ma. - Vrij.

070 201 71 85

Neem vrijblijvend contact op

Facebook

LinkedIn

Search
 

Scheidingsbemiddeling

Kaminada > Scheidingsbemiddeling

Heeft u het besluit genomen niet langer samen een leven te delen? Dan breekt een emotionele fase aan. Een fase waarin een heleboel complexe zaken moet worden geregeld.

 

Kaminada Legal & Accounting biedt passende hulp op alle gebieden waar u behoefte aan heeft. Geen totaalpakketten maar maatwerk en in het tempo dat voor u goed voelt. U kunt het tenslotte maar 1 keer goed doen!

 

We vinden voor elk vraagstuk een passende oplossing. Zo kunt u beginnen aan de nieuwe weg die u inslaat met respect voor het gezamenlijke verleden en de toekomst los van elkaar.

 

Niet alleen in praktische en financiële zin maar ook emotioneel gezien kunnen we u bijstaan als daar behoefte aan is.

Heeft u samen een gezin met kinderen dan bieden wij hulp. Bijvoorbeeld dat er afspraken in het ouderschapsplan komen zodat uw kinderen zo min mogelijk nadelige gevolgen zullen ervaren van de scheiding. Tevens kan onze kindercoach gesprekken met de kinderen voeren om hen specifiek te begeleiden.

 

Een verdrietige tijd veranderen in een tijd waar u met trots op terug kunnen kijken. Samen met de hulp van ons daar waar nodig en zolang als dat nodig is.

 

“ Het grote doen als het nog klein is!”

 

Wij staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. En ontvang direct een document vol handige informatie en tips!